Friday, June 3, 2022

Adela Popescu

Familia pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan au reușit să o întemeieze poate fi un model pentru mulți tineri aflați la început de viața în doi. Mezinul Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan probleme de sănătate.


Adela Popescu Casual Look Outfits Fashion Celebrity Style

Cele două vedete au reușit să găsească un echilibru între viața lor profesională și cea de cuplu.

. După ce i-a tocat pe mocangiștii Gabriela Cristea Tavi Clonda Daiana Anghel şi Adelina Pestriţu Oana Zăvoranu a început să fie cu ochii pe Adela Popescu. Adela Popescu a fost făcută praf de o altă vedetă de la noi. Adela Popescu și Radu Vâlcan au oferit detalii inedite despre relația lor care durează de peste 12 ani.

Comentariile legate de Adela Popescu au venit după ce Oana Zăvoranu l-a felicitat pe Răzvan Fodor pentru un parteneriat plătit cu un ONG care se ocupă de animalele abandonate. Adela Popescu 30 de poze superbe de la botezul fiului. Moderatorul emisiunii Insula Iubirii este unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori TV din țara noastră.

Cei doi actori au povestit momentele de cumpănă prin care au trecut de-a lungul timpului și cum gestionează gelozia. Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt părinții a trei băieți. La mai bine de 10 luni după ce a devenit mămică pentru a treia oară Adela Popescu și-a botezat băiețelul sâmbătă pe 7 mai.

Adela Popescu și-a botezat în weekend băiețelul cu câteva luni întârziere de când ea și soțul ei Radu Vâlcan planificaseră inițial. Cu toate că s-a lăsat pe mâna stiliștilor prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea a fost aspru criticată de public pentru apariția sa. Ce a deranjat-o atât de rău pe Querida.

Alexandru în vârstă de cinci ani Andrei de trei ani și mezinul familiei Adrian care a venit pe lume anul trecut. Povestea a început după ce Adela a publicat mai multe video-uri pe InstaStory în. Adela Popescu și soțul ei s-au distrat în club aseară.

Invitații au distribuit pe rețelele sociale poze de la eveniment și s-au declarat încântați de petrecere meniu și atmosferă. Prezentatoarea de televiziune a fost luată în colimator de nimeni alta decât de Oana Zăvoranu. Ce gest a făcut fiul vedetei TV pentru a oferi o jucărie.

Adela Popescu mărturisiri despre impactul desenelor animate asupra copiilor săi în direct la Vorbește lumea. Radu Vâlcan și Adela Popescu formează fără îndoială unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. După Paște ne-am hotărât brusc că trebuie musai să îl botezăm pe micuț să nu.

DA BRAVO. Podcast 41 cu Adela Popescu Join Membership. Adela Popescu și-a etalat cu mândrie pe rețelele sociale ținuta pe care a purtat-o la botezul băiețelului lui Cabral și al Andreei Ibacka.

Adela Popescu adevărul despre cea de-a patra sarcină. Deși meseria de mămică este una solicitantă ea. Și Adela a găsit timp să își spună primele impresii după petrecerea din 7 mai.

Cunoscută pentru faptul că spune ce gândește fără să fie interesată de consecințe Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit la adresa Adelei Popescu după ce a văzut o postare pe. Oana Zăvoranu o pune la zid pe Adela Popescu. 13m Followers 452 Following 6359 Posts - See Instagram photos and videos from Adela Popescu adela_popescu.

Ultima ei apariție a ridicat semne de întrebare. Deşi Răzvan a primit bani pentru a publica mesaje despre asociaţie Oana a punctat că e pentru o cauză bună nu ca alte persoane. Vedeta de la Pro TV a fost nevoită să petreacă anul acesta 1 Mai acasă pentru că fiul său cel mic s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Prezentatoarea a atras toate privirile în special burtica ei astfel că unii nu s-au mai abținut și au întrebat-o dacă este. Împreună cu soțul ei Radu Vâlcan vedeta Pro TV a organizat evenimentul într-un timp foarte scurt iar petrecerea a avut loc în centrul Bucureștiului având ca tematică Cei trei purceluși. Invitată în podcastul DA BRAVO găzduit de Mihai Bobonete 41 de ani Adela Popescu 35 de ani a dezvăluit care a fost cel mai exotic nebunesc neconform loc în care a făcut dragoste cu soțul ei actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan 45 de ani.

Prezentatoarea de la Vorbește lumea a observat că atunci când copiii se uită la desene educative au un comportamentul. Adela Popescu a trecut prin clipe grele. Iată ce a declarat moderatoarea TV.

Am fost întrebată în câte luni sunt. Cei doi au o familie model iar cei trei băieți ai lor sunt extrem de adorabili. Motivul a fost explicat chiar de prezentatoare.

Doamne ce frumos a fost botezul tău mai Adrian. În ciuda faptului că are un program încărcat Adela găsește întotdeauna timpul necesar pentru a petrece momente prețioase alături de cei trei fii. Doamne ce frumos a fost botezul tău măi Adrian.

Ambii sunt implicați în diverse proiecte iar când vine vorba despre micuții lor fiecare dintre ei își fac programul astfel. Httpsbitly3yAFmMR Subscribe sau aboneaza-te pentru mai mult.


Adela Popescu Fhm Magazine Cover Romania December 2012 One Piece Style Swimwear


Adela Popescu Celebs Actresses Net Worth


Adela Popescu Fashion Iconic Women Mini Dress


Adela Popescu Romanian Women Women Fashion


Adela Popescu Parallel Legs Women Short Legs Fashion


Adela Popescu Wallpaper Dresses White Dress


Adela Popescu Bodycon Dress Mini Dress Fashion


I Pinimg Com Originals 31 36 77 313677554557958


Adela Popescu Fashion Star Fashion Womens Fashion


Happy 34th Birthday To Adela Popescu Tv Actress We Really Hope You Have An Amazing Day Filled With Laughter And Beautiful Actresses Actresses Cool Pictures


This Show Is A Must Watch Adela Popescu Fancy Outfits Women Fashion


Adela Popescu On Instagram Nascutatoamna Adelapopescu Hair Beauty Hair Makeup Long Hair Styles


Pin By Vaida Edina On Adela Popescu Hair Clothes


Adela Popescu Swimwear Bikinis Fashion


Beautiful Adela Popescu Makeup Traviatamakeup Cozmahairstyle Hair Styles Beauty Hair


Adela Popescu Si Radu Valcan Pnkforward 8pt Pnkcasual Adelapopescu Fashion Style Cool Streetstyle Event Fashion Casual Celebrities


Adela Popescu Wallpaper


Laura Adela Popescu Romanian Women Family Tree Wall Family Tree Wall Decal


Adela Popescu Printed Skirts Fashion Style

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya